FLEXIBELE ZONWERING: SCREENS DORDRECHT

Flexibele Zonwering: Screens Dordrecht

Flexibele Zonwering: Screens Dordrecht

Blog Article

Screens Die Zichtbaarheid Behouden In Dordrecht


Door het verminderen van de warmte-inname in huis of kantoor, kunnen screens aanzienlijk bijdragen aan energiebesparing, met name in de zomermaanden. Screens bieden niet alleen bescherming tegen de zon, maar verbeteren ook de privacy en verminderen van lichtinval, wat ze ideaal maakt voor kantoren of huizen met veel ramen. Zonlicht dat direct op beeldschermen of televisies valt of hinderlijke schittering veroorzaakt in huis of kantoor wordt hiermee voorkomen.


Een ander voordeel van screens is dat ze ook kunnen werken als hor voor het raam: doordat ze het raam geheel aflsuiten kunnen er geen insecten meer naar binnen komen. Bij Sunrise Zonwering hebt u de keuze uit 4 verschillende screens of zipscreens. Hieronder geven we u de belangrijkste eigenschappen en verschillen.


De 'screen 85/95/105' en 'zipscreen 95/105' worden standaard geleverd met handbediening, maar optioneel kunt u kiezen voor een elektrische bediening van Somfy. De 'zipscreen halfrond' en 'zipscreen exclusief' worden standaard geleverd met elektrische bediening. Eventueel is er ook een mogelijkheid om uw rolluiken met een afstandsbediening aan te sturen. Goedkoper Geen elektrische aansluiting nodig bij uw rolluik dus makkelijker te installeren Minder onderhoud Gemak: met een druk op de knop bedient u het rolluik Uit te breiden met afstandsbediening Uit te breiden met smartphone bediening via een app: programmeer uw screens en bedien ze van waar u ook ben Uit te breiden met een zon- en windautomaat .


Wordt uw woning in de zomer ook altijd erg warm? Hou de warmte buiten door het aanbrengen van screens zonwering! Paul & Paul biedt diverse screens waardoor er altijd een passende oplossing is voor uw woning. Naast het weren van de zon hebben screens nog veel meer voordelen. Ze beschermen uw privacy, nemen weinig ruimte in en belemmeren nauwelijk het zicht naar buiten.


Screens Voor Zonbescherming Op Maat In Dordrecht


Zonwerende Screens Voor Elk Huis In DordrechtBescherming Tegen Zonlicht: Screens Dordrecht

Wanneer u op zoek bent naar buitenzonwering voor uw woning, zijn er diverse mogelijkheden. Een daarvan is screens zonwering. Dit wordt ook wel vlakhangende zonwering of verticale zonfilters genoemd. Deze isolerende doeken zorgen ervoor dat uw woning heerlijk koel blijft, zelfs als het buiten erg warm is. De screens filteren namelijk maar liefst 85% van het zonlicht en de warmte! Zo heeft u ook geen last meer van de vervelende schittering op uw beeldschermen.


Het is namelijk niet mogelijk om van buiten naar binnen te kijken. Wel kunt u van binnenuit nog naar buiten kijken en zorgen de screens ervoor dat het binnen niet donker wordt. Kies de screens voor uw zonwering schuifpui, horeca gelegenheid of serre. Naast een standaard screen, zijn twee soorten screens zonwering mogelijk: Zipscreen: een zipscreen dekt uw hele raam volledig af, waardoor u geen kieren meer aan de zijkanten hebt.
Dit screen is bestendig t/m windkracht 6 en klappert niet in de wind! Topscreen: een topscreen is de perfecte oplossing voor lichtstraten, veranda’s, serres en schuine glaspartijen. Dit screen heeft een ingebouwd veersysteem en de zipscreen technologie, wat hem ontzettend sterk maakt. Misschien vraagt u zich af hoe u deze screens kunt bedienen.


Aangepaste Zonwering: Screens Dordrecht


Ze hebben een motor van het merk Somfy en zijn zelfs op afstand te bedienen. Zo kunt u, ook als u niet thuis bent, via een app uw zonwering laten zakken. Ook is het mogelijk om bijvoorbeeld een tijdstip in te stellen dat de screens naar beneden gaan. De screens zijn één op één te bedienen.


Dit geldt ook voor zonwering schuifpui, waar we hieronder meer over vertellen. Ook wanneer u op zoek bent naar zonwering schuifpui, kunt u bij Paul & Paul terecht. Een schuifpui is vaak een lange, glazen wand waar veel licht door komt. Wanneer u de binnentemperatuur in uw woning behaaglijk wil houden, is zonwering voor uw schuifpui een uitstekende keuze.


Zo kunnen we de zonwering schuifpui helemaal volgens uw wensen maken. Denk aan de grootte maar ook de kleur van het doek. Bent u benieuwd welke opties voor screens zonwering er zijn voor uw woning? Kom dan langs in één van de drie showrooms van Paul & Paul. Deze vind u in Bergschenhoek, Krimpen aan den IJssel en Nieuwebrug aan den Rijn.


Onze adviseurs helpen u graag met de keuze voor passende zonwering. Neem contact met ons op en we helpen u graag! Zonwerende screens voor buiten, hier vraagt u gemakkelijk en snel prijzen aan of bel voor een vrijblijvende meetafspraak aan huis. Bekijk hieronder direct onze zonwerende screens voor buiten en vraag naar de prijzen..


Betrouwbare Zonwering Experts: Screens Dordrecht


Screens worden gebruikt als raamzonwering maar ook als horizontale zonwering bij veranda's en lichtstraten. Verticale screens worden toegepast bij ramen en deuren van particuliere woningen en appartementen maar ook als zonwering voor kantoren. Horizontale screens worden veel gebruikt als zonnewering voor de terrasoverkapping, veranda en lichtstraat. De of verticale raamzonwering is de ideale en heeft als doel om het binnenshuis te houden.


Je bespaart dus op extra kosten van bijvoorbeeld een airco. Over het algemeen kunnen screens tot . Goed geïsoleerde woningen die niet uitgerust zijn met buitenzonwering houden warmte makkelijk binnen waardoor ontstaat. Een screen houdt niet alleen de warmte buiten het houdt ook tegen waardoor je binnenin een mooi egaal licht krijgt.


: Vraag zonwerend screen aan de verkoper wat de maximale windbelasting van zijn screens zijn en vergelijk met andere producenten. Screens hebben tal van voordelen t.o.v. zonneschermen zoals het knikarmscherm: + verhoogt de privacy + warmte- en zonwerend + inbraakwerend + geluidwerend + behoud het zicht naar buiten + voor nieuw als renovatie + geen uitbreekwerk + scheurvast + onderhoudsarm + doek is makkelijk te vervangen + insectenwerend Een screendoek , terwijl het dit dankzij de .


Betrouwbare Zonwering Experts: Screens Dordrecht


Uiteraard is het ook mogelijk om te installeren op ramen waar doorkijk niet gewenst is, denk maar aan een . zijn totaal anders dan screens voor bijvoorbeeld of in winkelstraten. Uw architect kan meer informatie geven welke doeksoort geschikt is. Er zijn 2 soorten doeken te verkrijgen, ze zien er beiden iets anders uit en voelen anders aan: Wordt geweven met glasvezeldraden die omhuld worden door een waardoor het doek er natuurlijk uitziet.


: een donkere doek bij zonovergoten ramen geeft het beste uitzicht naar buiten toe, denk maar aan een zwarte of donkergrijze screen. Screendoeken zijn verkrijgbaar in zodoende ze goed passen bij de omkasting en de stijl van de woning, kantoor of winkel. De doeken kunnen ook een bevatten ( recht vs diagonaal ).


Populair zijn de zwarte en antracietscreens, deze passen mooi bij moderne woningen en kantoorgebouwen. Heeft u een klassieke woning, dan kan je beter kiezen voor taupe gekleurde screens of screens met een kleur. Screens zijn in en verkrijgbaar. Afhankelijk of de screens in de raamopening van een of in de raamopening van een dienen geplaatst te worden is het mogelijk om de kamer op in de raamopening.

Report this page